Van de voorzitter

Deze nieuwsbrief, de laatste van het jaar, betreft met name info over de nieuwe clubkleding. Ingegaan wordt op de pasavond en op hoe besteld kan worden. Nieuw is dat fietsen in clubkleding de norm wordt binnen Swift. We mogen trots zijn lid te zijn van de Leidse Ren-en Toervereniging Swift. En dat laten we blijken door in clubkleding te fietsen. Voor de prijs hoeven we het niet te laten.

De nieuwe fietskleding ziet er super mooi en strak uit. Een reden om met ingang van het nieuwe (toer)seizoen in clubkleding te rijden. Omdat de prijs van de kleding nooit een excuus mag zijn worden er kledingpakketten voor minimale prijzen aangeboden. Laten we het nog mooier maken  op en rond de Leidse wegen.

Een andere reden is dat we netjes moeten omgaan met onze nieuwe hoofdsponsor, Rabobank Leiden Katwijk. Het is terecht als zij verwachten dat ieder clublid in clubkleding rijdt.

2017 was een goed jaar voor Swift. Uit het jaarverslag dat op de komende ledenvergadering aandacht krijgt, zal dat blijken. Mooi is de samenwerking met Fietsmaatjes. We zijn blij met onze nieuwe hoofdsponsor Rabobank Leiden Katwijk. Ook meldt de sponsorcommissie dat er bestaande en nieuwe sponsors gevonden zijn. Dat zal binnenkort blijken uit banners en doeken rond het clubhuis.

In en om het clubhuis is/wordt een en ander verbeterd. De uitbreiding en nieuwe fietsenstalling is al zo gewoon. De bestrating om het clubhuis ziet er strak uit. Binnenkort begint de aanpassing van de bar en de keuken. De bouwcommissie heeft er hard aangetrokken. We zijn ze daar dankbaar voor.

Tijdens het wielercafé op 11 januari zal de nieuwjaarstoost worden uitgebracht op 2018. Ik wens jullie alvast een goed uiteinde en heel gezond, goed en gelukkig nieuwjaar met ontzettend veel fietsplezier.