Ren commissie (September 2016)

Rennersbijeenkomst Amateurploeg woensdag 28 september

Het wegseizoen loopt al weer op een einde. De koerskalender biedt nog enkele stippen op de horizon, maar dan is het toch echt gedaan voor dit jaar. Tijd dus om na te denken over wat het seizoen 2017 zal brengen. Wat zijn de doelen? Welke wedstrijden ga je zeker rijden? En hoe ziet de voorbereiding eruit?

Voor renners met een amateur of sportklasse licentie zijn dit veelal vragen die je helemaal zelf moet invullen. Dit terwijl juist het fietsen in teamverband belangrijk is om beter te presteren en meer plezier aan het koersen te beleven. Daarom wil Swift volgend seizoen een eigen amateur ploeg starten. De middelen zijn er en er staan ook mensen klaar om hier handen en voeten aan te geven. Nu de renners nog.

Om een goed beeld te krijgen van waar behoefte aan is en om jullie ideeën te horen, wil de rencommissie graag met alle geïnteresseerde renners om de tafel gaan zitten. Hiertoe nodigen we iedereen uit voor de rennersbijeenkomst op woensdag 28 september. Graag zien we jullie dan voor wat hopelijk de start zal zijn voor een mooi, nieuw wielerseizoen.

Waar: Clubhuis Swift
Wanneer: 28 september, 19:30
Voor wie: alle renners met koersambities boven het clubniveau
Aanmelden kan via: email hidden; JavaScript is required

In dit nummer:

  1. van de voorzitter
  2. Cursus wegkapiteins Swift
  3. De honderd collen 2016 verslag
  4. Evenementencommissie
  5. Joop Zoetemelk commissie
  6. Start2Bike voor MTB op Swift
  7. Wintertraining op de Weg 2016
  8. Toertochten 2016
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather