Jeugdronde de Bult

 

Beste ouders en leden van Swift,

Op zaterdag 20 april a.s. is de KNWU Selectiewedstrijd voor de jeugd op ons mooie parcours De Bult.

Net als ieder jaar wordt op deze dag een verloting georganiseerd waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan het Jeugdkamp in het weekend van 5 juli a.s.

Wanneer je nog leuke spullen hebt voor de verloting horen wij het graag. Je kan ze tijdens de jeugdtrainingen op dinsdag en donderdag aanleveren bij één van de trainers. Wij zorgen dat het bij de verloting op de tafel terecht komt.
Ook spullen van familie, kennissen of bedrijven zijn van harte welkom!

Naast de verloting willen we ook dit jaar weer taart en cake verkopen aan de deelnemers en ouders. Als je iets lekkers zou willen bakken, dan zou dat fantastisch zijn!

Ook hebben wij jullie hulp nodig tijdens de wedstrijd. We zoeken ouders die willen helpen bij de verloting en de verkoop van het gebak. Het is de hele zaterdag vanaf een circa 10:00 uur tot 17.00 uur. Kan je maar een halve dag dan is dat ook geen probleem.

Liever helpen bij de wedstrijd? Ook daar hebben we nog mensen nodig, bijvoorbeeld voor controle langs het parcours, de materiaal controle, uitgifte van rugnummers etc. Ook voor de ouders en kinderen die geen KNWU rijden is het de moeite waard om een keer te kijken hoe zo’n wedstrijd verloopt en om de Swift renners aan te moedigen.

Voor hulp bij het verkopen van de loten, het bakken en verkopen van taart en cake of hulp bij de wedstrijd stuur een berichtje aan email hidden; JavaScript is required

Alvast bedankt voor jullie inzet.

Namens de jeugdcommissie van Swift.