Leden jeugdcommissie gezocht

Beste Ouders,

Momenteel bestaat de oudercommissie van de jeugd uit Ron, Jacco, Dirk, Jaap en Greet.  Na enkele mooie en heel gezellige jaren hebben Greet en Dirk aangegeven toch te stoppen met de werkzaamheden voor de jeugd per 1 oktober. Jaap zal de aankomende jaren de training op donderdag blijven verzorgen maar geen wedstrijden en overige werkzaamheden meer voor de jeugd doen, aangezien zijn zoon Daniël halverwege volgend seizoen over gaat naar de nieuwelingen / junioren. Dit betekent dat er een kans is voor een nieuwe generatie ouders om het enthousiasme voor de wielersport aan de jeugd van Swift door te geven.

Wat je kunt doen:
Trainen van de jeugd als hoofdtrainer
Voorbereiden van de trainingen (trainingen schrijven, parcours uitzetten indien nodig), beschikbaarheid hulpouders bijhouden en bijsturen indien nodig, trainingen verzorgen en leiding hierin nemen.  Als je het leuk vindt mag je op kosten van Swift een trainersopleiding doen. Met twee hoofdtrainers werkt dit het beste.

Verantwoordelijke voor de wedstrijden
Wedstrijden plannen, organiseren en de communicatie hieromtrent

Administratie
Bijhouden ledenlijst, beantwoorden mail, wedstrijdlijsten bijhouden

Laat je gedachte hierover gaan en kijk wat je kunt bijdragen zodat de kinderen komende jaren nog veel plezier kunnen beleven aan het wielrennen.
Op 24 september a.s. zijn er clubkampioenschappen tijdrijden. We nodigen jullie uit om tijdens de clubkampioenschappen tijdrijden met ons mee poffertjes te komen eten en samen met ons de gedachten te laten schijnen op het aankomend seizoen. Je kan hier ook aangeven wat je kan betekenen voor de kinderen.

Vriendelijke groet,
De jeugdcommissie