Donderdag 31 oktober Rondje Schiedam 95 km

Vanaf donderdag 6 juni zijn we weer gestart met een serie donderdagtochten verdeeld over de maanden juni t/m september van tussen de 100, 150 en 200 km.

Die tochten worden door groep 2 gereden als groepstoertocht met een kruissnelheid van 27/28 km per uur maar bij voldoende deelnemers kan er ook een groep worden gevormd die een rijsnelheid aanhoudt van 31/32 km per uur.

Er is een routebeschrijving aanwezig en voor een koffiestop onderweg is gezorgd.

De startijd is over het algemeen 08.30 uur maar bij een aantal lange tochten starten we eerder. Bij heel warm weer en bij een tweetal tochten waarbij we de “Fast Ferry” of de Watertaxi moeten halen wordt er eerder gestart, denk aan 08.00 uur of zelfs nog iets eerder.

Het clubhuis is open zo’n half uur voor vertrek, dus er is voldoende tijd voor een bakkie.

Wil je dus wat langere afstanden fietsen, kom dan vanaf donderdag 6 juni naar SWIFT en sluit je aan bij het peloton op de donderdag.

Let op de website voor de juiste data en starttijden.

 

DONDERDAG 31 oktober: Rondje Schiedam 95 km

Het lijkt eindelijk te gaan lukken, het rijden van het Rondje Schiedam komende donderdag want de weersvoorspellingen zijn goed

Het weer knapt op maar het gaat wel wat kouder worden maar met 8/9 graden, volop zon en niet al te veel wind beloofd het een mooie laatste donderdagtocht van het seizoen te worden.

Het is wel wat eerder licht sinds gisteren maar ook frisser zo vroeg in de ochtend en dus starten we donderdag om 09:00 uur, koffie/thee vanaf 08:30 uur.

 

Zoals gebruikelijk drinken we ook dit keer weer koffie bij Brasserie Vlietzicht in Schipluiden.

Vanaf Leiden rijden we via het Buytenpark bij Zoetermeer over de Balijbrug naar Berkel en Rodenrijs om dan langs en onder de A 13 door Rotterdam te rijden. Dan pakken we de Delftse Schie een keer aan de andere kant en dan komen we uit in Schiedam.

Langs de velden van het roemruchte SVV Schiedam rijden we via de Vlaardingervaart naar Schipluiden voor de koffie bij Brasserie Vlietzicht (46 km).

Na de koffie via de Vlaardingsekade richting Schipluiden en dan via Den Hoorn, Rijswijk, Delft en Leidschendam langs de Vliet weer terug naar Leiden.

Zorg dus dat je erbij bent komende donderdag 31 oktober voor een Rondje Schiedam.

STARTTIJD 09.00 uur, koffie/thee vanaf 08.30

 

Leo van Leeuwen
» Agenda LRTV Swift

Facebooktwitterpinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather

Evenementgegevens