Winnaars di-av-competitie en CK Tijdrijden

Dinsdagavond Competitie

Op dinsdagavond 4 september 2018  sluiten we de Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie 2018 af. Met nog één lekker koersje om het—voorlopig—af te leren, wellicht een extra AA-tje in de altijd gezellige Swiftkantine en—uiteraard—de prijsuitreiking. Afgelopen dinsdagavond was de laatste wedstrijd van deze competitie en voor een aantal klassementen was de winnaar nog niet bekend. Veel spanning in de laatste wedstrijd dus. De prijswinnaars! A-cat: Thijn Kluts; B-cat: Edu Groenhoff; 3 rondenklassement  en leidersprijs A-cat: Sjoerd van der Luijt; 3 rondenklassemnet en leidersprijs B-cat: Barry Kerkvliet. Voor verder uitslagen zie  uitslagen di-ac-comp

 

Swift-logo-220

logo-neuteboom-small

Opgelet  CK Tijdrijden in Woubrugge.

Donderdag 6 september wordt op ons bekende parcours in Woubrugge weer (2017 door wegwerkzaamheden niet verreden) het CK Tijdrijden gehouden.

Ieder lid van SWIFT is hierbij uitgenodigd om te proberen een medaille te behalen of een van de clubrecords in de diverse categorieën te verbeteren.

Natuurlijk zijn ook toerrijders welkom. Start is om 18.45 uur.

Na het CK zal zowel de prijsuitreiking van het CK als die van de tijdrit competitie 2018 plaatsvinden in het clubhuis van Swift.

Voorinschrijving verplicht

Voorinschrijving is verplicht en sluit op woensdag 5 september om 20:00 uur!

Gebruik het  › Online inschrijfformulier

Eventueel kan men zich ook inschrijven door naam en categorie te mailen naar Corniel Nobel. Bellen mag ook: (06) 26432438.

De categorieën zijn:  1. Nieuwelingen 2. Junioren 3. Dames 4. Elite/Beloften 5. Amateurs/Sportklasse/Basislicentie 6. 50+

De Rencommissie

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: