Sleutel/onderhoudsavond gecombineerd met info over fietskleding op donderdag 5 maart om 19.00 uur voor alle leden

Dit jaar behalve info van Hans Neuteboom  https://neuteboom.biketotaal.nl/ over fietsonderhoud weer iets nieuws: informatie over fietskleding!

Hans Neuteboom van Neuteboom Bike Totaal in Leiderdorp wil graag weer voor jullie een sleutelavond verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat het een toegankelijke avond wordt. Verwacht geen uitleg over hoe je bv de crank arm of de trapas kan vervangen. De nadruk van deze avond ligt op het goed kunnen onderhouden van de fiets en hoe je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren zoals ,een (binnen)band vervangen en de ketting reinigen’ .
Naast het fietsonderhoud komt Michiel Apon (voorzitter van de kledingcommissie) ons wat vertellen over de mogelijkheden en eigenschappen van onze clubkleding. Wanneer is welk kledingstuk geschikt bijvoorbeeld. De avond begint om 19:00 uur en is in het clubgebouw. Je kunt je hiervoor aanmelden  via de mail:  email hidden; JavaScript is required.

Hans gaat dit jaar geld inzamelen voor het KWF middels de Alphe du Zes en zal hier ook over vertellen.https://www.opgevenisgeenoptie.nl/

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens