Editie donderdag 5 Tijdritcompetitie mei afgelast

 

Helaas kan ook de editie van de tijdritcompetitie van komende donderdag (5 mei) niet doorgaan. Onvoorziene problemen met de waterleidingen op het stuk langs de N446 tussen de fietstunnel en het keerpunt hebben er voor gezorgd dat langs dit hele stuk wegwerkzaamheden plaats zullen vinden de komende drie weken. Hierdoor is de weg daar dusdanig versmald dat we niet veilig meer een tijdrit kunnen organiseren, en ook gewoon fietsverkeer een doorgang kunnen verlenen.

De eerstvolgende keer dat we kunnen rijden is dan weer op 9 juni. Gelukkig hebben we een aantal verkeersregelaars er bij (dank iedereen voor de aanmeldingen), dus als de weg weer vrij is zouden we dan eindelijk – na drie jaar – weer een tijdrit moeten kunnen houden.

 

Na een afwezigheid van twee seizoenen, wil uw rencommissie deze jaargang graag weer met de Woubrugge tijdritcompetitie verder gaan. De data die hiervoor gereserveerd staan:

7 april: 14,4 km

5 mei: 14,4 km

9 juni: 14,4 km (tevens clubkampioenschap)

23 juni: 28,9 km

7 juli: 14,4 km

8 september: 14,4 km

Vrijwilligers

De organisatie hiervan is onder voorbehoud van het vinden van voldoende vrijwilligers. Op dit moment is de groep van verkeersregelaars en mensen voor de tijdregistratie te klein om een hele competitie op te draaien. Het verzoek aan alle deelnemers om in je omgeving (vrienden, familie, partners, vage kennissen) rond te vragen wie ons kan helpen. Met name verkeersregelaars zijn zeer welkom. Het zou zonde zijn als we een van de laatste tijdritten in de regio niet meer zouden kunnen rijden. Aanmelden van vrijwilligers kan bij Floris Vletter via email hidden; JavaScript is required

Meedoen

Deelname staat open voor alle leden van Swift en kost €1,00. Niet-leden zijn ook van harte welkom en betalen €2,00.

Vooraanmelding is verplicht en verloopt via e-mail (email hidden; JavaScript is required)

Sta je ingeschreven, maar kun je onverhoopt niet starten, meld je dan af via e-mail.

All Time Rankings

Meer weten?

Zie ‘Woubrugge praktisch’ voor informatie over het parkoers e.d.
Woubrugge wacht! Tot daar, tot dan,
Uw Rencommissie

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 mei 2022 tot en met 8 september 2022. De eerstvolgende keer is op 9 juni 2022 18:45

  • Locatie: Woubrugge
  • Toekomstige data: