Sluitingsrit 65 km

Toertocht LRTV Swift

Komende zondag 27 oktober sluiten we het officiële fietsseizoen af met de originele route van de Sluitingsrit. Daarna komen we in ons eigen clubhuis bij elkaar om op gezellige wijze het seizoen 2023 af te sluiten.
De route loopt via Oegstgeest naar Noordwijk voor de koffie bij Pannenkoekrestaurant “Langs Berg en Dal”.
Daarna een stukje door de duinen om via De Zilk, Hillegom en Lisserbroek weer op het clubhuis aan te rijden en dan hebben we er 63 km op zitten.

Dan sluiten we af met een vervroegde middag borrel met salade en stokbrood, een hartige hap en warme borrelhapjes uit de frituur.
Het zou dus leuk zijn als we met velen kunnen afsluiten in het clubhuis, hou zondag 27 oktober dus vrij en kom na afloop van de Sluitingsrit naar het clubhuis voor de sluitingsborrel.
Net als in voorgaande jaren geldt natuurlijk ook dat je welkom bent als je s ’morgens niet mee kunt fietsen, met andere woorden iedereen is welkom.
Ook als het slecht weer is gaat de vervroegde middag borrel gewoon door, dus als je door het slechte weer niet fietst kom dan gewoon naar het clubhuis voor de gezellige afsluiting van het seizoen.
Maar we laten ons door een beetje kouder weer toch niet afschrikken.!

Denk er nog wel even aan dat de Wintertijd zijn intrede doet in de nacht van zaterdag op zondag 27 oktober, de klok gaat dus een uur terug.

Starttijd 09:00 uur, koffie/thee vanaf 08:30 uur

 

» Agenda LRTV Swift

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens