Sluitingsrit 65 km

Toertocht LRTV Swift

Komende zondag 27 oktober sluiten we het officiële fietsseizoen af met de originele route van de Sluitingsrit, feitelijk 4 jaar geleden voor het laatst verreden omdat we de afgelopen 3 jaar wat aanpassingen in de route hadden aangebracht om te komen tot een feestelijke afsluiting buiten ons eigen clubhuis. Dat doe we dus dit jaar anders door gewoon in ons eigen clubhuis op een gezellige wijze het seizoen 2018 af te sluiten.
De route loopt via Oegstgeest naar Noordwijk voor de koffie bij Pannenkoekrestaurant “Langs Berg en Dal”.
Daarna een stukje door de duinen om via De Zilk, Hillegom en Lisserbroek weer op het clubhuis aan te rijden en dan hebben we er 63 km op zitten.

Dan sluiten we af met een vervroegde middag borrel met salade en stokbrood, een hartige hap en warme borrelhapjes uit de frituur.
Het zou dus leuk zijn als we met velen kunnen afsluiten in het clubhuis, hou zondag 28 oktober dus vrij en kom na afloop van de Sluitingsrit naar het clubhuis voor de sluitingsborrel.
Net als in voorgaande jaren geldt natuurlijk ook dat je welkom bent als je s ’morgens niet mee kunt fietsen, met andere woorden iedereen is welkom.
Ook als het slecht weer is gaat de vervroegde middag borrel gewoon door, dus als je door het slechte weer niet fietst kom dan gewoon naar het clubhuis voor de gezellige afsluiting van het seizoen.
Maar we laten ons door een beetje kouder weer toch niet afschrikken.!

We starten ongeveer tussen 11:30 en 11:45 uur, dus ook als je zaterdagavond een feestje hebt of vergeet om de klok een uur terug te zetten kan je aanwezig zijn.
Laat mij via de mail even weten dat je erbij wilt zijn dan kan ik redelijk inschatten wat we moeten inkopen.
Afhankelijk van het aantal deelnemers schat ik de kosten tussen de € 2,50 en € 5,00 per persoon, afrekenen doen we dus ter plekke als we de kosten hebben omgeslagen over het aantal deelnemers.

Denk er nog wel even aan dat de Wintertijd zijn intrede doet in de nacht van zaterdag op zondag 28 oktober, de klok gaat dus een uur terug.

Tot nu toe hebben al 49 deelnemers zich gemeld, dat gaat dus een gezellige ochtend worden.
Tot vrijdagmiddag kan je je nog opgeven.

Starttijd 08:30 uur, koffie/thee vanaf 08:00 uur

 

» Agenda LRTV Swift

Facebooktwitterpinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather

Evenementgegevens