Dinsdagavondcompetitie 2018

Swift, Ahoy!
Uw doordeweekse verzetje: lekker koersen op een van de mooiste parkoersen in Zuid-Holland (en omstreken), tegen/met renners (m/v) van diverse pluimage, in een sportief-gemoedelijke sfeer. Dat is goed; dat is vertrouwd. Op 27 maart, de dinsdag na de derde wedstrijd in de Rijn-Bollenstreekcompetitie, gaan we van start.

Alles wat u wilt en moet weten over de Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie (SNBTD) staat vermeld in het reglement. Hieronder de SNBTD in een notendop:

Algemeen

  • De SNBTD wordt iedere dinsdagavond verreden (behalve op belangrijke feestdagen)—weer of geen weer.
  • De start is steeds om 19:00 uur.
  • Er wordt gekoerst in twee categorieën: A (hele snelle renners m/v) en B (snelle renners m/v). Deze starten kort na elkaar en rijden ieder hun eigen wedstrijd.
  • Deelname aan de SNBTD staat open voor KNWU-licentiehouders en -basisleden, die de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt. Eerstejaars nieuwelingen die gedurende dit seizoen 15 worden, kunnen ook starten. Swift-jeugdleden uit categorie 6 (meisjes) en categorie 7 (jongens) mogen, in overleg met de jeugdtrainers, ná het NK weg gaan deelnemen aan de SNBTD.

Vooraanmelding gewenst!

De ervaring leert dat het erg druk kan zijn aan de inschrijftafel. Zeker tijdens de eerste weken van de SNBTD. Daarom verzoeken wij u dringend zichzelf eventjes aan te melden, uiterlijk twee dagen voorafgaand aan uw eerste deelname. Dan worden uw gegevens alvast ingevoerd en verloopt de inschrijving voor iedereen een stuk vlotter.

Online inschrijven

Kosten

Swift-leden betalen € 1,50 per wedstrijd; niet-leden betalen € 3,-.
Bij je eerste deelname aan de SNBTD dient u eenmalig een rugnummer aan te schaffen à € 3,-. Dit nummer behoudt u gedurende de hele SNBTD 2017; u neemt het dus ook bij elke deelname weer mee naar Swift.

Transponders (MyLaps)

In de SNBTD wordt gebruikt gemaakt van electronische tijdwaarneming van de firma MyLaps. Meer daarover vindt u op de uitslagenpagina.

Wij zien uit naar een serie spannende wedstrijden en de gezelligheid eromheen. Tot straks op ‘De Bult’!

Namens de rencommissie,

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 04 september 2018