Dinsdagavondcompetitie

Swift/Neutebook Bike Totaal dinsdagavondcompetitie 2015

De dagen lengen en de koerskoorts stijgt. Hoogste tijd, dus, om (weer) van start te gaan in de Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie. Op 31 maart 2015 is het zover. De Bult roept… Renners (m/v) uit Zuid-Holland e.o., zijn jullie er klaar voor?

Alles wat je wilt en moet weten over de Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie (SNBTD) staat vermeld in het reglement. Hieronder de SNBTD in een notendop:

Algemeen

  • De SNBTD wordt iedere dinsdagavond verreden (behalve op belangrijke feestdagen)—weer of geen weer.
  • De start is steeds om 19:00 uur.
  • Er wordt gekoerst in twee categorieën: A (hele snelle renners m/v) en B (snelle renners m/v). Deze starten kort na elkaar en rijden ieder hun eigen wedstrijd.
  • Deelname aan de SNBTD staat open voor KNWU-licentiehouders en -basisleden, die de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt. Eerstejaars nieuwelingen die gedurende dit seizoen 15 worden, kunnen ook starten. Swift-jeugdleden uit categorie 6 (meisjes) en categorie 7 (jongens) mogen, in overleg met de jeugdtrainers, ná het NK weg (medio juni 2013) gaan deelnemen aan de SNBTD.

Vooraanmelding gewenst!

De ervaring leert dat het erg druk kan zijn aan de inschrijftafel. Zeker tijdens de eerste weken van de SNBTD. Daarom verzoeken wij je dringend jezelf eventjes aan te melden, uiterlijk twee dagen voorafgaand aan je eerste deelname. Dan worden je gegevens alvast ingevoerd en verloopt de inschrijving voor iedereen een stuk vlotter.

Kosten

Swift-leden betalen € 1,50 per wedstrijd; niet-leden betalen € 3,-.
Bij je eerste deelname aan de SNBTD dien je eenmalig een rugnummer aan te schaffen à € 3,-. Dit nummer behoud je gedurende de hele SNBTD 2015; je neemt het dus ook bij elke deelname weer mee naar Swift.

Transponders (MyLaps)

In de SNBTD wordt gebruikt gemaakt van electronische tijdwaarneming van de firma MyLaps. Meer daarover vind je op de uitslagenpagina.

Wij zien uit naar een serie spannende wedstrijden en de gemoedelijke dinsdagavondsfeer. Tot straks op ‘De Bult’!

Namens de rencommissie,
Ruben Verheul

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 08 september 2015