CK Cross 2019

Clubkampioenschappen Cross 2019

Jullie kunnen als Swift lid, Veldrijder, MTB- of ATB-er, Gravelspecialist, Strandrace renner of Modderfiets liefhebber het leukste kerstcadeau aan jezelf geven. Drie dagen voor 1e kerstdag is het Clubkampioenschap Cross. Hoe gaaf is het om straks geen piek in de kerstboom te hebben hangen maar een blinkende medaille. Mooi vooruitzicht toch. Even het parcours verkennen, mailtje sturen om in te schrijven, ketting smeren en niets staat jullie meer in de weg om mee te strijden op een van de leukste clubkampioenschappen die Swift organiseert. Het is fijn om het volgende te weten:

Het CK Cross is op zondag 22 december 2019

Ieder Swift lid kan meedoen met deze cross, maakt niet of je toerder bent of je wel geen licentiehouder bent. De wedstrijd mag op een cyclecross fiets verreden worden of op een ATB. Uiteraard is een helm verplicht.

 De start van het CK Senioren is 10.00 uur

Voorinschrijving is bij de senioren zeer gewenst en doe dit bij voorkeur voor 22 december 2019. Stuur een mail naar email hidden; JavaScript is required of bel naar 06-11 066 248. Vermeld dan je naam, categorie waar je in wilt rijden en je MyLaps transpondernummer.

Bij voldoende deelname per categorie zal er gestart worden in de volgende categorieën:

Cat. A: Beloften, Elite met- zonder contract

Cat. B: Amateurs en Sportklasse, Toerders –  allen onder de 40 jaar

Cat. C: Amateurs, Sportklasse, Masters 50+ en Toerders – allen boven de 40 jaar

Cat. D: Junioren

Cat. E: Nieuwelingen

Cat. F: Nieuweling Meisjes, Junior Vrouwen, Elite Vrouwen en Amateurs vrouwen

 

Er zal gezamenlijk gestart worden.

De categorie D en E rijden 30 minuten en 1 ronde.

De overige categorieën rijden 40 minuten en 1 ronde.

Prijsuitreiking direct na de finish van de laatste categorie.

Voor senioren is het in beperkte mate mogelijk om op de dag van het CK zelf in te schrijven. Dit moet echter wel voor 09.45 uur !!

Tot cross. Arno Zahradnik

 

De start van het CK Jeugd is 11.30uur.

Alle jeugdrenners dienen zich vooraf in te schrijven (i.v.m het aantal categorieën) door een mail te sturen naar: email hidden; JavaScript is required

De jeugd rijdt in verschillende samengestelde categorieën. De oudste jeugd rijdt maximaal 20 minuten en 1 ronde. Direct na de jeugd cross volgt de prijsuitreiking voor de jeugd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: LRTV Swift