CK Cross 2018

Clubkampioenschappen Cross 2018

U kunt als Swift lid, Veldrijder, MTB- of ATB-er, Gravelspecialist, Strandrace-renner of Modderfiets-liefhebber het leukste kerstcadeau aan u zelf geven.  Twee dagen voor 1e kerst dag is namelijk het  Club kampioenschap Cross.  Hoe gaaf is het om straks geen piek in de kerstboom te hebben hangen maar een blinkende medaille. Mooi vooruitzicht. Even het parcours verkennen, mailtje sturen om in te schrijven, ketting smeren en niets staat u meer in de weg om mee te strijden op een van de leukste clubkampioenschappen die Swift organiseert.  Het is fijn om het volgende te weten:

Het CK Cross is op zondag 23 december 2018.

Ieder Swift lid kan meedoen met het CK cross. Het maakt niet of je toerder bent of licentie houder of geen licentie houder. De wedstrijd mag op een cycle cross fiets verreden worden of op een ATB. Uiteraard is een helm verplicht.

Het CK Senioren zal om aanvangen om 10.00 uur.     Het CK Jeugd zal aanvangen om 11.15uur.

Alle jeugd renners dienen zich vooraf in te schrijven (ivm het aantal categorieën) bij Jaap Weeder.  Inschrijven van de jeugd kan middels een email te sturen naar: email hidden; JavaScript is required of te bellen naar: 06- 402 39 092.  De voorinschrijving voor de jeugd sluit op 21 december 2018. De jeugd rijdt in verschillende samengestelde categorieën.  De oudste jeugd rijdt maximaal 20 minuten en 1 ronde. Direct na de jeugd cross volgt de prijsuitreiking voor de jeugd.

Voor wat betreft de senioren. Voorinschrijving is zeer gewenst en dient bij voorkeur voor 23 december 2018 gedaan te worden. Voorinschrijving kan door een email te sturen naar email hidden; JavaScript is required of even te bellen naar 06-11 066 248.  Vermeld bij voorschrijven je naam, de categorie waar je in wilt rijden  en je My Laps transponder nummer.  Bij voldoende deelname per categorie zal er gestart worden in de volgende categorieën:

Cat. A: Beloften, Elite met- zonder contract

Cat. B: Amateurs en Sportklasse, Toerders –  allen onder de 40 jaar

Cat. C: Amateurs, Sportklasse, Masters 50+ en Toerders – allen boven de 40 jaar

Cat. D: Junioren

Cat. E: Nieuwelingen

Cat. F: Nieuweling Meisjes, Junior Vrouwen, Elite Vrouwen en Amateurs vrouwen

 

Er zal gezamenlijk gestart worden. De categorie D en E rijden 30 minuten en 1 ronde. De overige categorieën rijden 40 minuten en 1 ronde.

Voor senioren is het in beperkte mate mogelijk om op de dag van het CK zelf in te schrijven. Dit moet echter wel voor 09.45 uur !!

Tot cross. Arno Zahradnik

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens

  • Datum: