Afscheid Daan Droog en Sam Kerkvliet

Daan Droog

Na vier leuke jaren gehad te hebben bij de nieuwelingen en junioren ga ik volgend jaar bij de amateurs van Swift rijden.De afgelopen vier jaar heb ik mij zelf best wel sterker kunnen maken en ook een aantal goede resultaten behaald op de weg en op de baan. Volgend jaar ga ik dus bij de amateurs rijden en hopelijk kan ik dan nog de stap maken naar de beloftes over een paar jaar.

Sam Kerkvliet

Na leuke jaren bij jeugd heb ik het de afgelopen vier jaar bij de nieuwelingen en junioren ook erg naar mijn zin gehad. In deze jaren heb ik mijzelf als wielrenner kunnen verbeteren en een paar mooie uitslagen kunnen rijden op de weg en in het veld. Volgend jaar ga ik bij het Swabo cycling team rijden waar ik erg naar uit kijk. Ik hoop mijzelf daar nog verdere te ontwikkelen en ook mooie uitslagen te rijden.

Wij willen iedereen (trainers en begeleiding) bedanken voor alles wat jullie de afgelopen jaren voor ons geregeld en gedaan hebben. Maar ook de sponsoren die het elk jaar weer mogelijk maken dat de nieuwelingen en junioren van Swift er netjes bij rijden. 

Daan Droog & Sam Kerkvliet

Wij, de begeleiding van de nieuwelingen en junioren willen Daan en Sam bedanken voor hun enthousiasme en inzet de afgelopen jaren. Wij wensen jullie veel plezier en succes met jullie nieuwe uitdaging bij de Amateurs en het Swabo cyclingteam. Uiteraard houden wij jullie nog in de gaten en zullen elkaar nog vaak bij Swift tegenkomen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather