Wij rijden ook de Joop Zoetemelk classic

Eregallerij LRTV Swift: Joop ZoetemelkOok dit jaar doen wij mee met de Joop Zoetemelk classic op 19 maart 2016. Wij gaan 50 kilometer fietsen. Wij gaan nog wel twee keer trainen van tevoren. Dat doen we op de zaterdagen 5 en 12 maart van 10:00 tot 11:30 op ons Swiftparcours.

Kijk ook op de Joop Zoetemelk Classic website.

Aanmelden kan tot 26 februari bij Nelly van der Does: email hidden; JavaScript is required zij zorgt dat je dan ook wordt ingeschreven voor de classic.

Joop Zoetemelk Classic

Joop Zoetemelk ClassicSinds 2007 organiseert de Leidse Ren- en Toervereniging Swift jaarlijks de Joop Zoetemelk Classic. Dit is de enige echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers aan het begin van de lente. De route start en finisht in het Leidse park ‘De Bult’ en voert langs de mooiste plekjes van het Groene Hart. Zie de officiële Joop Zoetemelk Classic website voor meer informatie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather

Joop Zoetemelk Classic

Joop Zoetemelk Classic LRTV SwiftSinds 2007 organiseert de Leidse Ren- en Toervereniging Swift jaarlijks de Joop Zoetemelk Classic. Dit is de enige echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers aan het begin van de lente. De route start en finisht in het Leidse park ‘De Bult’ en voert langs de mooiste plekjes van het Groene Hart. Zie de officiële Joop Zoetemelk Classic website voor meer informatie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather