Swabo-Cross/Tomas Kopecky

Nieuws van het Crossfront.

Afgelopen zondag was het weer crossen wat de klok sloeg. Het was al de vierde rit in onze de Swabo-Cross-Competitie en in Rosmalen werd het EK-Veldrijden gehouden waar onze Tomas Kopecky, dit jaar voor het eerst uitkomend in de categorie Beloften-mannen (renners onder de 23), ondanks een lekke band, toch nog op een verdienstelijke 30e plaats eindigde.

Wat de Swabo-Cross-Competitie betreft; het was al de 4e wedstrijd die evenals de vorige drie weer onder prachtige omstandigheden werd verreden. Omdat iedereen graag wil weten hoe het klassement er uit ziet (het online zetten op Mylaps heeft toch wat voeten in aarde) hierbij een link naar het klassement dat door Jan Hoogendoorn is aangemaakt. De URL is Klassement Swabo-Cross

Tomas in aktie in Rosmalen. Foto: Gert Arkensteijn