Afsluiting toerseizoen zondag 30 oktober met Erwtensoep en roggebrood met spek

Beste fietsvrienden,

We zitten tegen het einde aan van wat echt weer gezien kan worden als een volledig fietsseizoen, door Corona konden we immers in 2020 en 2021 maar een deel van ons toerprogramma afwerken. Dit jaar was dat anders en met de mooie zomer hebben we heel wat kilometers ingehaald, nieuwe paden ontdekt en vooral ook weer een aantal nieuw koffielocaties bezocht waar we volgend jaar zeker weer terug komen.

Maar we hebben nog  2 zondagtochten te gaan en dus nog even de aandacht op met name de laatste zondag van oktober, dan wordt de Sluitingsrit  afgesloten in het clubhuis met heerlijke erwtensoep met spek en roggebrood gemaakt door onze huisslager Simon van Schaik.

Vanaf  heden kan je je melden voor deze gezamenlijke afsluiting , dus schroom niet en meld je aan en stuur mij voor donderdag 27 oktober een mailtje. (email hidden; JavaScript is required).

ZONDAG 30 oktober: Sluitingsrit 63 km

Voor Corona hebben we afgesloten met Erwtensoep met spek en roggebrood en dat is zo goed bevallen dat we ook nu weer willen afsluiten met Erwtensoep met spek en roggebrood. Dat betekent dat we ook dit keer weer in het clubhuis het officiële toerseizoen zullen afsluiten.

We gaan na het rijden van de Sluitingsrit, samen met de Speedtoer en de Swift Ladies, dus gewoon aan tafel in ons eigen clubhuis.

We rijden ’s-morgens de laatste zondagsrit, de Sluitingsrit (63 km) en schuiven dan zo tussen 11:30 en 11:45 uur aan in het clubhuis voor een heerlijk sluitingssoepbuffet. Dan sluiten we het seizoen op een gezellige manier af, de weergoden voorspellen een echt herfstdagje en dat betekent  uitstekend erwtensoep weer, hou zondag 30 oktober dus vrij en kom na afloop van de Sluitingsrit naar het clubhuis voor het sluitingssoepbuffet.

Net als in voorgaande jaren geldt natuurlijk ook dat je welkom bent als je s ’morgens niet mee kunt fietsen, met andere woorden iedereen is welkom.

We starten zoals gezegd tussen 11:30 en 11:45 uur, dus ook als je zaterdagavond een feestje hebt of vergeet om de klok een uur terug te zetten kan je aanwezig zijn. En natuurlijk ook alle leden die door lichamelijk ongemak even niet kunnen fietsen, het zou leuk zijn als ook zij aanwezig kunnen zijn.

Laat mij via de mail(email hidden; JavaScript is required) even weten voor donderdag 27 oktober dat je erbij wilt zijn dan kan ik redelijk inschatten wat Simon aan soep moet gaan maken om er een gezellige afsluiting van het seizoen van te maken.

Dit sluitingssoepbuffet word je aangeboden door de Toercommissie van Swift.

Denk er nog wel even aan dat de Wintertijd zijn intrede doet in de nacht van zaterdag op zondag 30 oktober, de klok gaat dus een uur terug.

Tot binnenkort.

Namens de toercommissie:

Leo van Leeuwen

Henk Kern