Dinsdagcovidcompetitie <27 (alleen voor Swift leden)

Het behoeft geen betoog dat COVID-19 en alle enge varianten daarop ons wielerseizoen behoorlijk in de war hebben geschopt. Niks aan te doen. Maar het lijkt erop dat er een klein sprankeltje licht sijpelt door die donkere tunnel. En wat doe je als wielrenner als je een gaatje ziet, juist…

Uw nederige rencommissie kan nog steeds, overmacht, geen ‘normaal’ programma aanbieden. Maar we mogen WEL iets doen voor de Swift-renners onder 27. En dat doen we dan ook direct.

De Bult gaat open voor jullie, Jonge Goden! Vanaf dinsdag 30 maart 2021 zijn jullie welkom om met elkaar te komen koersen op het bekende Swift-parkoers. Geen ‘echte’ dinsdagavondcompetitie (met tijdmeting, klassementen, enzovoorts), maar op z’n minst weer een mooie gelegenheid die beentjes te laten wapperen.

Je moet je wel steeds voor iedere wedstrijd aanmelden. Dit in verband met de richtlijnen van de overheid, en ook jullie eigen veiligheid. Geef je alleen op voor een dag dat je ook echt komt koersen. Dit is het formulier:

Aanmelden dat ik EN onder de 27 jaar oud ben EN dat ik Swift lid ben EN dat ik dan en dan wil rijden in de Dinsdagcovidcompetitie:

    Facebooktwitterpinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather

    Evenementgegevens

    Dit evenement vindt plaats van 30 maart 2021 tot en met 21 september 2021. De eerstvolgende keer is op 20 april 2021 19:00

    • Locatie: LRTV Swift
    • Toekomstige data: